Cristiano Ronaldo fick ett erbjudande på 300 miljoner euro från Saudiarabien

En saudiarabisk klubb gjorde en superhjälte till Cristiano Ronaldo. Den saudiska gruppen är villig att betala 300 miljoner euro för att säkra den portugisiska stjärnans tjänster i Manchester United, citerade Agerpres AS som sagt.

Cristiano Ronaldo förväntas skriva på ett tvåårskontrakt, totalt 250 miljoner euro, medan mellanhänder i operationen kommer att få 20 miljoner euro, enligt dagstidningen AS, som citerar två portugisiska tv-stationer.

Dessutom skulle den saudiarabiska klubben vara villig att erbjuda ytterligare 30 miljoner euro till Manchester United för att bevilja övergången av den 37-årige anfallaren, kopplad genom kontrakt till engelsmannen fram till nästa sommar.

Övergången har dock liten chans att lyckas, eftersom Cristiano Ronaldo vill spela minst en säsong till i en stor europeisk liga med ett lag som kvalificerade sig för Champions League, innan han gick med på att lämna den gamla kontinenten.

FOTO: EPA