Serena Williams, livrädd för coronavirus: ”Jag har alltid 50 masker med mig. Jag har inte kapaciteten hos lungorna som jag borde.

B

”Jag har inte lungkapacitet som jag borde, så jag vet inte vad som skulle hända med mig om jag hade detta virus. Jag är säker på att jag skulle klara mig, men jag vill inte veta. Jag bär alltid ca 50 masker med mig som jag tar när jag reser någonstans. Jag vill aldrig ha en mask på mig. Jag är mycket försiktig och försiktig med vad jag gör under denna period,” Eurosport citerade Serena Williams som säger.

Han gjorde sitt gym och träningsanläggning hemma.

Den store amerikanske mästaren noterade att han sedan koronarviruspandemin har vidtagit allvarliga försiktighetsåtgärder. På så sätt avslöjade Serena att hon hade skapat en träningsbas hemma med hjälp av sin man, Alexis Ohanian.

– Vi byggde en tennisbana och ett gym. Det är så coolt! Gymmet är inte riktigt redo, men den tid som tillbringas på tennisbanan är så roligt.

Jag ska dit, det är min egen fristad. Jag undrar alltid varför jag inte har gjort det sedan 20 år sedan. Några spelare kom för att träna där. Jag sa till dem att det var samma yta som US Open och uppmanade dem att spela tillsammans. Jag försökte få folk att komma över.

Tennis är en sport där du håller din fysiska avstånd naturligt, så det var mycket lätt att komma tillbaka på planen och kliva in i min domstol torget,” Serena Williams sa.