”Jag låg i koma i fyra timmar.” De dramatiska ögonblicken Florentin Petre gick igenom för mer än 20 år sedan, när han fick elektriska stötar medan han fiskade

b

Florentin Petre, tidigare landslagsman:

Det var då mittfältaren frågade läkaren. ”Hur många patienter har du haft nyligen som jag är.” Svar?

”Under de senaste tre månaderna har jag haft tio som du. Åtta dog, en kom med handen i väskan och jag lade tillbaka den i hans väska och du är den enda som flydde så lätt. – Det var då jag insåg hur allvarlig situationen var, säger Petre nu.

Hjälpt av Gigi Becali med medicinering

Och när han undkom otur kom hans lever tillbaka: ”2005 när kroppen inte svarade på interferon.” Hjälpen kom från Gigi Becali, ägaren till FCSB: s rivaler, som erbjöd honom de nödvändiga medicinerna för att bli av med problemen.

”Behandlingen är 30-40 tusen euro. Det var så min sjukdom blev negativ och jag flydde. Nea Gigi har en utomordentligt stor själ och har hjälpt så många människor. Det han gör för människor i nöd har all min respekt och beundran, säger den tidigare landslagsmannen.

https://www.youtube.com/watch?v=QJpJLCAkAGA