Berusad före detta borgmästare som stoppades av polisen sprang efter henne med agenter tills hon kraschade i USA: ”Du vet verkligen inte vem jag är?”

Cathy Luks, 66, tidigare borgmästare i North Royalton (1999-2007), Ohio, greps för att ha kört ett motorfordon med utgångna registreringsskyltar medan han var berusad, fortkörning och krasch, plus att öppna en flaska alkohol i bilen och inte lyda.

Luks drogs över av poliser onsdagen den 4 oktober efter att de kontrollerat registreringsskylten, som hade gått ut.

Bilderna spelades in av en officers kroppskamera. Kvinnan såg förvirrad och samarbetsvillig ut när en agent försökte förklara varför han stoppade henne.

”Du har kört 43 miles (70 km / h) i ett 25 mil (40 km / h) begränsat område och dina bilskyltar har gått ut”, stod det. ”Du vet verkligen inte vem jag är? Jag var borgmästare i North Royalton.” säger Luks.

På frågan om hon har sitt körkort med sig svarar den tidigare borgmästaren ”nej”. Svara sedan ”nej” på alla frågor.

Sedan, plötsligt, lyfter han fönstret och rusar iväg! Polismannen sprang mot sin patrullbil och jagar kvinnan, som också springer i över 100 km/h.

Kvinnan tappar kontrollen över fordonet och kraschar in i en pickup på en parkeringsplats. Fly oskadd. Hon tas ut ur bilen och beläggs med handfängsel. ”Det du gör är fel. Låt mig berätta hur det fungerar, säger Luks.

Hon greps för att ha kört ett motorfordon med utgångna registreringsskyltar medan hon var berusad, fortkörning och krasch, plus att öppna en alkoholflaska i bilen.

Luks dök upp inför Parmas tingsrätt dagen efter att hon gripits. Hon har också anklagats för ”olydnad”, ett brott av tredje graden, och förväntas framträda inför en jury i Cuyahoga.

https://youtu.be/CnpUA6YFOcI?si=3a-RWQjUFx7xYFE3