Bild av dagen i rumänsk sport: Ciprian Matei, volleybollspelare på Steaua, spelar i derbyt med Dinamo med den sanitära masken i ansiktet!

Överraskande bild i rumänsk idrott: stelist volleybollspelare Ciprian Matei, 31, spelade i derbyt med Dinamo, i division A1, värd Vaktregementet Hall Mihai Viteazu i Bukarest, klädd i en skyddande mask!

A1-divisionen i herrvolleyboll, som äger rum i form av trelagsturneringar, på grund av coronaviruspandemin.

Och på lördag, 7 november, var Steaua – Dynamo derby planerad. Matchen var planerad till måndagen, men på begäran av TVR, som ville sända den, gick Dinamo med på att spela idag, även om det just hade återvänt från Ukraina. Och Covid-19-testerna gjordes ”på akuten”. Och de kom ut negativt.

Spelet, som sänds av TVR 3, förutsatt att bilden av dagen i rumänska idrotten: den universella Ciprian Matei utvecklats med en mask av sanitära skydd.

Matthew, njuter med sina kollegor efter en vunnen poäng.

Ciprian Matei, internationell, spelade även för Steaua (2016-2018). Under hela sin karriär har idrottaren också varit på Zalau Municipal Volleyball, CSM Bucureşti och VCM Piatra Neamt, i sex säsonger.

Matthew, på ett foto i Stjärnans skjorta.

Mellan 2013 och 2014 spelade den rumänska landslagsmannen för Nice, ett andralag från Frankrike.

I skrivande stund ledde Steaua Dinamo med 1-0 i set (25-22).