Island – Rumänien, dam för EM 2020, spelas idag, från 21.45. Troliga lag

b Halldorsson – Pallson, Arnason, R. Sigurdsson, Skullason – J. Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason – Sigthorsson, A. Finnbogason. starkKristinsson, Runarsson, Saevarsson, Ingason, Eyjolfsson, Magnusson, Kjartansson, Traustason, Bodvarsson, Hermannsson, A. Gudmundsson, Sigurjonsson, Anderson. stark Erik Hamren

b Tătărușanu – Hanca, Dr. Grigore, Burca, Camora – Maxim, Al. Crețu, N. Stanciu – Alibec, Pușcaș, Mitriţă. stark: Fl. Niţă, Lazar, Cr. Manea, Toșca, M. Bălaşa, Bancu, C. Deac, R. Marin, Cicăldău, I. Hagi, Keşeru, G. Iancu.strong Mirel Rădoi

b: Laugardalsvollur (Reykjavik) stark Damir Skomina. Assistenter: Jure Praprotnik, Robert Vukan (alla från Slovenien)

b Nicolae Stanciu och Mirel Rădoi vid presskonferensen.

b Officiell utbildning av trifärgerna.

b En medlem av den rumänska nationella fotbollslandslaget delegation testade positivt för COVID-19 på Island

b Hur de COFID-tester som utfördes av tricolors vid ankomsten till Island gick. Resultat förväntas i karantän

bDen rumänska medborgaren anlände till Island på tisdagen klockan 19:00 lokal tid (22:00 i Rumänien), där de ska tävla i semifinalen av play-off för EM.

b Klockan 17.00 lyfte trefärgerna mot Keflavik.

bLast utbildning i Mogoşoaia.

bMatchen kommer så småningom att spelas med åskådare. Det isländska fotbollsförbundet (KSI) har meddelat att det kommer att tillåta 350 supportrar att komma in i Laugardarsvollur arena.

b Efter gårdagens COVID-19 test i kantonen Mogoşoaia, alla spelare har negativa resultat.

B

b: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italien, 69/0), Florin Niță (Sparta Prag/Tjeckien, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)

b: Sergiu Hanca (KS Krakow/ Polen, 5/0), Andrei Burca (CFR Cluj, 1/0), Vlad Chiriches (Sassuolo/ Italien, 59/0), Dragoș Grigore (Ludogorets/ Bulgarien, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep/Turkiet, 19/0), Nicuşor Bancu (Craiova-universitetet, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 0/0), Mihai Bălaşa (Craiova-universitetet, 6/0)

b: Alexandru Crețu (Maribor /Slovenien, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep/ Turkiet, 39/5), Răzvan Marin (Cagliari/ Italien, 21/1), Nicolae Stanciu (Slavia Prag/ Tjeckien, 39/10), Alexandru Cicăldău (Craiovas universitet, 7/0), Gabriel Iancu (Future Of Constanta, 1/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 24/4), Alexandru Mitriță (New York City FC/ USA, 11/2), Ianis Hagi (Rangers/ Skottland, 11/0)

b: Claudiu Keşeru (Ludogorets/ Bulgarien, 37/13), Denis Alibec (Astra, 12/2), George Pușcaș (Reading/ England, 16/7)

bCristian Balgradean (CFR Cluj, 0/0), Florin Ştefan (Sepsi, 1/0), Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Dan Nistor (Craiovas universitet, 4/0), Deian Sorescu (Dinamo, 0/0), Florin Tanase (FCSB, 3/0), Andrej Ivan (Craiovas universitet, 7/0).

bIceland – Rumänien, 8 oktober, 21:45

bNorway – Rumänien, 11 oktober, 19:00Romania – Österrike, 14 Oktober, 21:45