Matchen mellan Future och Academica Clinceni sköts upp under lördagen. 7 av Hagis spelare, misstänkta av Covid

Matchen mellan Future och Academica Clinceni har skjutits upp. De två banden väntade till sista sekunden för resultaten av coronavirus tester, och för 6 av spelarna tränas av Gheorghe Hagi, resultaten var ofullständiga, rapporterar Telekomsport.

”Vi har fått höra att det finns en risk att testerna kommer att vara ofullständiga en andra gång, så spelarna kommer att göra nya tester i kväll och i morgon bitti kommer vi att ha resultaten. Vi är upprörda, vi är redo för den här matchen. Vi förväntade oss inte detta, men vi kan inte riskera det, så det beslutades att skjuta upp spelet. Jag vet inte om det bara är spelarna, de kan vara massörer, läkare, vi har testat 36 personer, säger FC Viitoruls president Gheorghe Popescu till Digisport.

Om de sex testerna kommer ut negativt, matchen Future – Clinceni börjar kl 19:30. Då botoşani spelet kommer att läggas om till 21:30.

Om du inte kan spela från 19:30, kommer Future – Clinceni spelet att läggas om till en annan dag. I detta fall kommer Botoşani – Astra börjar vid utsatt tid, 20:30.

Nu görs försök att göra om testerna. Om resultaten tas emot i sinom tid kommer matchen i Ovidiu att spelas. Under dessa förhållanden kommer Botoşani – Astra spelet börjar kl 21:00, LPF källor hävdar.

Framtiden och Academica Clinceni är två av lagen som hittills har haft en solid körning i League 1 play-off. Gheorghe Hagis lag ligger på första plats med 35 poäng, med bara en förlust i play-off, 1-2 mot Chindia Targoviste. ”Kings” band kommer efter oavgjort registreras på FC Voluntaire’s ground, poäng 0-0.