Matchen FCSB-FC Nordsjælland spelas på Steaua stadion. Hur mycket kostar biljetter

FCSB-FC Nordsjælland matchen, i den 3: e preliminära omgången av Conference League, kommer att spelas torsdagen den 10 augusti, också på CSA Steaua, ett lag som Gigi Becalis lag kämpar med i domstol på uppdrag av Steaua, meddelade FCSB.

”Biljetter till matchen mot FC Nordsjælland, som räknas för den 3: e kvalomgången i UEFA Europa Conference League och som spelas på Steaua Stadium (torsdag – 21:30), kommer att säljas online den www.bilete-fcsb.ro idag, med början klockan 18:00”, står det i det officiella meddelandet.

Biljettpriserna är följande:

gräsmattor – 30 LEI
tribun – 50 LEI
tribun I – Ring 2 – 100 LEI
tribun 1 – Ring 1 – 150 LEI
VIP – 250 LEI

Biljetter kommer också att finnas tillgängliga på biljettkontoren på Steaua stadion torsdagen den 10 augusti mellan 11:00 och 21:30.

Matchen FCSB – Nordsjaelland, i den 3: e preliminära omgången av Conference League, kommer att äga rum torsdagen den 10 augusti klockan 21:30 på Steaua stadion och kommer att sändas av ProTV. Det blir den andra matchen i rad av FCSB på CSA Steaua, ett lag som FCSB kämpar med i domstol på uppdrag av Steaua.

FCSB återvände till Ghencea efter 8 år, den 6 augusti 2023. Laget som förvaltas av Gigi Becali besegrade knappt CFR Cluj, i den fjärde omgången av mästerskapet, genom straffmålet som Compagno gjorde.