FRIHETSUNDERSÖKNING. Tycker du att Edi Iordănescu ska avskedas eller ska han lämna landslaget?

Det rumänska fotbollslandslaget besegrades utan överklagande av Montenegros landslag med resultatet 3-0, på tisdagskvällen, på Rapid-Giuleşti Stadium i huvudstaden, i en match från grupp 3 i B League of the Nations League i fotboll. Efter matchen började diskussioner om Iordănescus avgång eller uppsägning.

Notera: Det finns en omröstning inbäddad i det här inlägget, besök webbplatsen för att delta i det här inläggets omröstning.

Det är det tredje nederlaget på fyra matcher i Nations League-gruppen som Iordănescu jr:s lag lidit, och direkt efter matchen började diskussioner om Iordănescus avgång eller avsked.

Tränaren tog själv ansvar för resultaten, men undvek att säga om han skulle avgå.

– Jag har alltid tittat på mitt arbete och jag har varit min första kritiker, så jag ska göra det nu. Mitt arbete måste analyseras och de beslut som vi har fattat, och sedan kommer vi att dra slutsatser. Jag utgår från tanken att väldigt lite spelar roll för min situation, mitt tillstånd och min framtid, landslagets framtid spelar roll. Och hela tiden i den riktningen kommer jag att gå, vilket är viktigt för landslaget som vi kommer att göra, säger Iordănescu, skriver Agerpres.