Foto publicerat av Patrick Mouratoglou efter Simona Haleps seger i Madrid. Det har samlat tiotusentals likes

Under ledning av den nya tränaren, fransmannen Patrick Mouratoglou, besegrade Simona Halep Paula Badosa på lördagen i turneringens andra omgång på lera i Madrid. Till slut publicerade Mouratoglou på Instagram ett foto av sig själv och Halep, som söndagen den 1 maj hade samlat nästan 22 000 likes.

Simona Halep, den 21: e rankade WTA, kvalificerade sig för de åtta sista i Madrid Open efter att ha besegrat 6-3, 6-1 Spanjoren Paula Badosa, 2: a plats WTA, tävlingens huvudfavorit.

I slutet gick tränaren för Constanta för att gratulera Halep, och på sitt Instagram-konto publicerade fransmannen ett svartvitt foto där han kramar Simona Halep. Bilden fick nästan 22 000 likes på 12 timmar.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av THE COACH (@patrickmouratoglou)

Simona Halep (30 år, 21: a plats WTA) kommer att uppträda i de åtta sista i Madrid med den amerikanska spelaren Cori ”Coco” Gauff, 18 år gammal, rankad 16: e i världen. Matchen kommer att äga rum måndagen den 2 maj.

För kvalificeringen i det optimala kommer Simona Halep att få en check på 90,745 120 euro och XNUMX WTA -poäng.